close button
DBT-57 (kopia)
Hej! Jag heter Thomas och är Client Executive på DBT.

Redo att ta nästa steg i ditt företagande?

DBT erbjuder finansieringslösningar som hjälper företag att realisera sin innovations- och tillväxtpotential.

Berätta mer om era affärsidéer och tillväxtplaner, så hittar vi tillsammans rätt lösning för er.

DBT-57 (kopia)
Ska vi börja med ditt företag och din e-post?
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
DBT-57 (kopia)
Trevligt att träffa dig!
Vilken tillväxtmöjlighet står du inför just nu?
DBT-57 (kopia)
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
och vi räknar med
att betala tillbaka inom
tid
DBT-57 (kopia)
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för att ta tillväxtresa mot nya höjder.
Inför vårt möte kan du även passa på att ladda ned DBTs Toolbox med några enkla kalkyler och modeller som kan hjälpa oss att se samma affärsmöjligheter som du gör.
§§
DBT-57 (kopia)
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Låt oss ta ett onlinemöte på 20 minuter.
dbt.seInsikterAyima

Ayima

“Att ha en pålitlig partner som DBT är avgörande för växande SME:s som kämpar med traditionell finansiering. DBT förstod vår affärsmodell, och vi är mycket glad över att ha dem vid vår sida när vi växer”

 

ANSÖK NU → RING OSS →

 

Prata finansiering med oss!
 
Bakgrund

Ayima grundades 2017 och startade som en SEM-byrå. Företaget har sedan dess utvecklats till en fullservicebyrå inom digital marknadsföring, SEO, PPC, Display, Sociala medier, Content marketing, webbdesign och webbutveckling.

 

Ayima har även lanserat ett antal SaaS (software as a Service) produkter, med mål att stötta produktivitet och kommunikationen för digitala marknadsförare runt om i världen.

 
Utmaning   

Bolaget hade begränsade finansieringsmöjligheter då deras ägare fanns i Sverige men verksamheten utomlands i sina dotterbolag. En situation som ledde till att ett begränsat antal banker fann företaget attraktivt från ett återbetalningsperspektiv. Trots att Ayima var ett noterat företag med en gedigen meritlista med stark kundbas.

 
DBT Support

DBT hjälpte Ayima med finansiering för att de skulle kunna fortsätta sin tillväxtresa utan begränsningar i likviditeten. DBT stöttade Ayima med 9 MSEK i kapital med en 5-års amorteringsperiod. Finansieringen gjorde det möjligt för företaget att expandera och anställa snabbare samtidigt som de under vägen kunde ta vara på möjligheter som uppstod.

 

Rectangle 10

 

“Ayima växer snabbt och även om vi är lönsamma och räknar med att fortsätta vara det så ställer snabb tillväxt alltid stor press på kassaflödet. Finansieringen från DBT kommer att tillåta oss att anställa och expandera snabbare, samt dra fördelar av de enorma möjligheter som uppstår när världens ekonomi kommer tillbaka på rätt spår”

- Mike Jacobson - VD Ayima

 

 

“Att ha en pålitlig partner som DBT är avgörande för växande SME:s som kämpar med traditionell finansiering. DBT förstod vår affärsmodell, och vi är mycket glad över att ha dem vid vår sida när vi växer”

- Michelle Demsey - CFO Ayima

 

 

ANSÖK NU → RING OSS →

 

 

New call-to-action