Refinansiering

Minska kostnader och frigör investeringsutrymme genom refinansiering.

Refinansiera

Ut med det krångliga, in med det enkla (och smartare)

Genom att ersätta dina nuvarande finansieringslösningar med ett mer långsiktigt och förmånligt lån kan refinansiering minska både dina kostnader och din administrativa börda. Kontakta oss så tittar vi närmare på vilken lösning som passar just ditt företag bäst.
Vilka krediter kan refinansieras?
DBT erbjuder långsiktig finansiering upp till 30 MSEK. Våra finansieringslösningar möjliggör investeringar i tillväxt och innovation. Om ditt företag begränsas av nuvarande lösning; vare sig det är oförmånliga villkor, korta löptider eller storlek på finansiering, bör du se över möjligheten till refinansiering. Vi gör alltid en individuell analys av ditt företag tillsammans med dig inför refinansiering av lån.
Vad kostar refinansiering via DBT?
Vi tillämpar en helt transparent prissättning med 7–9 % ränta utan dolda avgifter. Utlåningsräntan sätts individuellt per låntagare och några av de faktorer som vägs in är kreditrisk, löptid, säkerheter och bolagets allmänna finansiella status.
När är rätt tidpunkt att refinansiera?
Det är aldrig fel tillfälle att minska bolagets kostnader och administrativa bördor genom att ersätta begränsande krediter med ett mer ändamålsenligt företagslån. Vi vill gärna höra mer om dina framtidsplaner och se hur vi kan hitta en finansiering som är anpassad för just din verksamhet.

Finansiering

Vad är räntan egentligen?

%
På DBT tror vi på transparens och enkelhet. Tyvärr är det idag många tillväxtföretag som är förpassade till finansieringslösningar med komplexa och icke-transparenta avgiftsstrukturer och villkor. Till synes enkla upplägg med t.ex. fasta avgifter istället för %-ränta försvårar jämförelser och kan i många fall bli mycket dyrare än företaget räknat med.Vi reder ut begreppen hur effektiva räntan räknas ut: Vad är räntan egentligen?