Boka möte
Boka möte
close button
DBT-57 (kopia)
Hej! Jag heter Thomas och är Client Executive på DBT.

Redo att ta nästa steg i ditt företagande?

DBT erbjuder finansieringslösningar som hjälper företag att realisera sin innovations- och tillväxtpotential.

Berätta mer om era affärsidéer och tillväxtplaner, så hittar vi tillsammans rätt lösning för er.

DBT-57 (kopia)
Ska vi börja med ditt företag och din e-post?
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
DBT-57 (kopia)
Trevligt att träffa dig!
Vilken tillväxtmöjlighet står du inför just nu?
DBT-57 (kopia)
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
och vi räknar med
att betala tillbaka inom
tid
DBT-57 (kopia)
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för att ta tillväxtresa mot nya höjder.
Inför vårt möte kan du även passa på att ladda ned DBTs Toolbox med några enkla kalkyler och modeller som kan hjälpa oss att se samma affärsmöjligheter som du gör.
§§
DBT-57 (kopia)
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Låt oss ta ett onlinemöte på 20 minuter.
dbt.seFöretagslånDigitalisera bolaget

Trygg finansiering hjälper dig att realisera digitaliseringsvinsterna

Digitalisering är en långsiktig process som kräver kontinuerliga investeringar. DBT erbjuder finansiering med transparenta villkor för företag som växer digitalt. Hör av dig till oss för att diskutera om hur vi tillsammans kan ta ditt bolag till nästa nivå.

Vilka områden berörs av digitalisering?
DBT-63

Hela organisationen berörs i någon utsträckning av digitalisering, eftersom det i många fall handlar om att i grunden förändra verksamheten och skapa nya värden genom att utnyttja ny teknik. Allt från industriella processer till affärsanalys kan förbättras genom en övergång till nya digitala system. Alla branscher har olika förutsättningar, men alla har något område som redan påverkas av digitaliseringen eller kan moderniseras med digitala verktyg.

 

Alltför många organisationer har en reaktiv syn på digitalisering och anpassar verksamheten först när de inte har något val. Det betyder att de alltid ligger minst ett steg efter konkurrenterna. Att dra nytta av nya möjligheter proaktivt kan därför innebära betydliga konkurrensfördelar. Affärsmodellen tar ofta ny form med ökade intäkter som följd.

Hur ser en typisk digitaliseringsprocess ut?
hander-tangentbord

Det finns ingen standardprocess för något företag och alla förändringar sker inte heller samtidigt. Ibland kan det vara så enkelt som att man som företagare hittar ett sätt att lösa ett befintligt problem med ny teknik. Liksom andra förändringar av verksamheten måste nya arbetssätt bygga på en rationell grund.

 

När nya digitala lösningar finns på plats och visar goda resultat visar det sig ofta att fortsatt digitalisering är naturligt och oundvikligt för att fortsätta växa. Den viktigaste motorn för utveckling är, som inom de flesta andra områden, företagsledningens inställning.  En riktigt bra digital kundupplevelse kan förändra bilden av ett företags varumärke.

Hur etablerar man en förändringskultur?
andreas-ludwig-gar

Eftersom digitalisering inte är ett projekt som genomförs under en viss tidsram – utan en permanent effektivisering av organisationen – är det viktigt att få med sig alla medarbetare i processen. För att lyckas är det viktigt att det positiva synsättet på digitala möjligheter är väl förankrat i företagets ledning. Många organisationer går numera över till ett så kallat agilt arbetssätt där företagen kontinuerligt utvecklar nya lösningar som testas på marknaden och sedan får kundernas feedback guida den fortsatta utvecklingen. På så sätt är kunden med i själva utvecklingen av företagets produkter och tjänster.

 

En ledare måste sätta sig in i vad olika systemval får för konsekvenser för verksamheten. Att delegera ansvaret för digitala lösningar på en enskild avdelning eller enskilda roller är sällan tillräckligt. Det betyder inte att även företagets VD behöver känna till alla tekniska termer, men värdet av en övergripande förståelse för medarbetarnas digitala verktyg kan inte överskattas. Det som är en fördel är att det nu finns många bra globala molntjänster – ofta benämns som SAAS lösningar (Software as a service). Det innebär att man kan köpa en månadsprenumeration på system som tidigare hade kostat enorma summor att implementera och utveckla.

Vilka utbildningar finns tillgängliga?
DBT-17

För att maximera nyttan av företagets digitaliseringsprocess kan det vara en bra idé att samtidigt satsa på utbildning och fortbildning. Lyckligtvis finns det idag ett stort utbud av utbildningsmöjligheter inom de flesta former av digitala verktyg och verksamhetsområden genom exempelvis IHM, IDG och andra privata aktörer. Globala företag som Google och Salesforce har riktigt bra e-learning program som tar ditt företags digitala kompetens till nya höjder. Du kan också hitta en rad enklare och kostnadsfria kurser på verksamt.se.

adam

Tillsammans tar vi ditt bolag till nästa nivå

Steg 1 av 3
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
Steg 2 av 3
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
Steg 3 av 3
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för tillväxtresa mot nya höjder.
Ladda ner vårt whitepaper om tillväxtfinansiering.

Aktuellt
Ulrika-mote
Läs vår artikel om AI
Ta mig dit

Alla branscher har olika förutsättningar, men alla företag har något område som redan påverkas av digitaliseringen eller kan moderniseras med digitala verktyg.

Alexis Kopylov 
CEO, DBT

Så kommer du igång

1.
Personligt möte
Här kan du direkt boka ett personligt onlinemöte med våra finanseringsexperter.
2.
Dela dina planer
Vi snackar tillväxt tillsammans och ser på vilka möjligheter som finns för just ditt företag.
3.
DBT gör en analys
Baserat på den information du delat och annan data gör vi en grundlig analys av möjliga vägar framåt.
4.
Svar inom 10 dagar
Tid är pengar. Därför lovar vi att ge dig snabbt besked om finansieringsalternativen.
Börja här
Företagande
Tall Graphic Dark
29%
av kommunala skatteintäkter i sveriges kommuner kommer från SME.