Ayima

Supported by DBT

"Att ha en pålitlig partner som DBT är avgörande för växande SME:s som kämpar med traditionell finansiering. DBT förstod vår affärsmodell, och vi är mycket glada över att ha dem vid vår sida när vi växer."

Bakgrund

Ayima grundades 2017 och startade som en SEM-byrå. Företaget har sedan dess utvecklats till en fullservicebyrå inom digital marknadsföring, SEO, PPC, Display, Sociala medier, Content marketing, webbdesign och webbutveckling.

Ayima har även lanserat ett antal SaaS (Software as a Service) produkter, med mål att stötta produktivitet och kommunikation för digitala marknadsförare runt om i världen.

Utmaning

Bolaget hade begränsade finansieringsmöjligheter då deras ägare fanns i Sverige, men verksamheten utomlands i dotterbolag. En situation som ledde till att endast ett fåtal banker fann företaget attraktivt från ett återbetalningsperspektiv. Trots att Ayima var ett noterat företag med en gedigen meritlista med stark kundbas.

DBT Support

DBT hjälpte Ayima med finansiering för att de skulle kunna fortsätta sin tillväxtresa utan begränsningar i likviditeten. Finansieringen gjorde det möjligt för företaget att expandera och anställa snabbare.

Mobile-phones

Se hur vi hjälpt liknande företag

Vi möjliggör bolag inom många olika områden. Här kan du läsa om hur vi stöttat liknande företag i just din bransch.

Hör av dig!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi hör av oss inom 24 timmar.