Guestit växer med backning från DBT

Lästid: 2 min

Guestit säkrar ny finansiering i jakten på att revolutionera bostadsuthyrning.

Sedan starten har svenska plattformen för bostadsuthyrning Guestit, med Voi-grundaren Fredrik Hjelm och Olof Kernell bakom spakarna,  växt med över 100 % på årlig basis, trots att de finansierat allt ur egen kassa. Nu tar de för första gången in extern finansiering för att accelerera tillväxten.

Med en stark vision och passion för att förändra spelreglerna för bostadsuthyrning tar Guestit nu ett stort kliv framåt i sin tillväxtresa genom långsiktig lånefinansiering från DBT Capital.

Sedan starten 2017 har Guestit utmanat traditionella bostadsuthyrningsmodeller genom sin innovativa plattform för korttidsuthyrning, som hjälper både privata och professionella fastighetsägare att maximera sina intäkter genom datadriven intäktsoptimering. Nu tar de nästa stora steg i tillväxtresan. 

"Finansieringen möjliggör för Guestit att kunna attrahera top-tier talang inom it-utveckling
och försäljning för att möta den enorma efterfrågan på våra tjänster på marknaden, säger
Fredrik Hjelm, medgrundare till Guestit.

Guestit planerar även att påskynda utvecklingen av sin plattform för korttidsuthyrning och fastighetsförvaltning. Detta ger företaget möjlighet att expandera och öka lönsamheten för att skapa en ännu bättre kundupplevelse. Genom att förbättra lönsamheten kan vi skala upp vår affär och garantera våra kunder en ännu bättre upplevelse.

“Fredrik och Olof har byggt ett väldigt fint bolag som vuxit med kvalitet och vi ser fram emot att vara en långsiktig finansieringspartner till dem i deras tillväxtresa”, säger DBT Capitals Natalie Eklund, Chief Growth Officer.

Vill du diskutera hur lånefinansiering kan accelerera tillväxten för ditt bolag?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

Våra företagslån. 

Hör av dig!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi hör av oss inom 24 timmar.