2 min läst

Alla företag har sin egen historia men alla har de börjat någonstans. I serien Napkin Stories hyllar vi alla de idéer som tagit sig från en enkel servettskiss till starka tillväxtföretag. I de här filmerna låter några spännande entreprenörer oss följa med på deras resa.

I Napkin Stories kommer ni få träffa flera spännande entreprenörer och höra deras berättelser. Det är samtal med entreprenörer om innovation och bolagsbyggnad med fokus på utvecklingsresan – alla de omvärderingar som gjorts, misslyckande som lett till lärdom, drivkrafterna som ligger bakom och de framgångar som firats i det idoga arbetet att förverkliga den initiala idéen. Med Napkin Stories vill vi fånga berättelser om entreprenörers drömmar, driv och passion som går bortom själva bolaget affär. Genom denna serie vill vi inspirera andra att ge liv till sin egen Napkin Story.

 

”Undrar vad som händer om man köper två containrar med moppar och försöker sälja dem”

 

- Rickard Bröms - VD och grundare av Vässla

 

 

 

I början av juni gav vi oss ut till Skeppsholmen i Stockholm för att spela in det första avsnittet av Napkin Stories. Där träffade vi Rickard Bröms - VD och grundare av Vässla AB. Rickard berättar om hur frustrationen över långa pendlingstider ledde till att han beställde hem två containrar med elmoppar och sedan startade Vässla. Vi pratade även om modet som krävs av en entreprenör, hur micro mobility kommer påverka framtidens städer och varför Vässlas nästa kontor kommer vara på Ibiza, och mycket mer.

Vill du dela med dig av din Napkin Story och förgylla vår serie DBT Napkin Stories? 

Börja med att boka en digital kaffe med oss.

Hör av dig!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi hör av oss inom 24 timmar.