close button
DBT-57 (kopia)
Hej! Jag heter Thomas och är Client Executive på DBT.

Redo att ta nästa steg i ditt företagande?

DBT erbjuder finansieringslösningar som hjälper företag att realisera sin innovations- och tillväxtpotential.

Berätta mer om era affärsidéer och tillväxtplaner, så hittar vi tillsammans rätt lösning för er.

DBT-57 (kopia)
Ska vi börja med ditt företag och din e-post?
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
DBT-57 (kopia)
Trevligt att träffa dig!
Vilken tillväxtmöjlighet står du inför just nu?
DBT-57 (kopia)
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
och vi räknar med
att betala tillbaka inom
tid
DBT-57 (kopia)
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för att ta tillväxtresa mot nya höjder.
Inför vårt möte kan du även passa på att ladda ned DBTs Toolbox med några enkla kalkyler och modeller som kan hjälpa oss att se samma affärsmöjligheter som du gör.
§§
DBT-57 (kopia)
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Låt oss ta ett onlinemöte på 20 minuter.
dbt.seFöretagslånInvestera i teknik

Investera i innovation och säkra ditt företags konkurrensfördelar

Just nu blir många mindre företag större inom områden som maskininlärning/AI, Internet of Things (IoT) och automation. Hos oss har du möjlighet att få hjälp med finansieringen för att ta ditt bolag till nästa nivå. 

Vilka innovationsprojekt kan jag söka finansiering för?
hander-tangentbord

Alla projekt som kan förväntas ge avkastning och hjälpa företaget att lyckas är naturligtvis värda att söka finansiering för. Hos DBT bedöms alla företag och finansieringsbehov individuellt. Om ett innovationsprojekt har goda möjligheter att skapa tillväxt och företagets ekonomiska status är god finns stora möjligheter till kostnadseffektiv finansiering.

Hur kan mitt företag växa med hjälp av modern teknik?
max

Begrepp som AI och maskininlärning kan framstå som komplexa och avskräckande, men i praktiken handlar det ofta om smarta IT-lösningar på befintliga problem. Ett par exempel kan vara att behandla och analysera data mer effektivt eller automatisera monotona uppgifter för en tryggare och mer effektiv arbetsplats.

Även branscher som traditionell sett inte betraktas som teknikföretag, inom allt från jordbruk till logistik, utnyttjar redan idag smarta digitala lösningar som maximerar nyttan av olika resurser. 

Vilka är fördelarna med industriautomation?

Industriautomation är ett omdiskuterat ämne sedan många år tillbaka och är en ständigt pågående process som innebär många fördelar, inklusive:

  • Ökad produktivitet: Robotar kan arbeta dygnet runt, vilket betyder att en produktionslinje i princip aldrig behöver avstanna av andra skäl än underhåll och styrning.
  • Sänkta kostnader: Automation minskar produktionskostnaderna på flera nivåer, exempelvis genom reducerade personalkostnader, snabbare produktion och ett mer effektivt utnyttjande av komponenter.
  • Hög säkerhet: Tunga lyft och riskabla arbetsmoment kan minimeras genom automation, något som leder till en säkrare arbetsmiljö överlag. Det blir inte heller lika stora växlingar i produktstakten då robotar alltid genomför momenten med samma tempo.
  • Högre kvalitet: Den mänskliga faktorn har inte samma inflytande i en produktionslinje som huvudsakligen hanteras av datorer och robotar.  Det minskar risken för fel i produktionen eftersom olika moment utförs likartat.

Det finns få nackdelar med industriautomation, men en är höga investeringskostnader. Maskiner, robotar, datorer – och inte minst den kompetens som behövs för att utnyttja dem – är kostsamma investeringar och många företag behöver hjälp med finansieringen. 

Ladda ner vårt whitepaper om tillväxtfinansiering.

Aktuellt
Ulrika-mote
Läs vår artikel om AI
Ta mig dit

"De företag som missar att använda ny teknik för att digitalisera sin verksamhet hamnar lätt i bakvattnet på de aktörer som snabbt inför nya affärsmodeller när kundernas beteende ändras."

Christer Eliasi-Swahn
CTO, DBT

Företagande
Tall Graphic Dark
29%
av kommunala skatteintäkter i sveriges kommuner kommer från SME