close button
DBT-57 (kopia)
Hej! Jag heter Thomas och är Client Executive på DBT.

Redo att ta nästa steg i ditt företagande?

DBT erbjuder finansieringslösningar som hjälper företag att realisera sin innovations- och tillväxtpotential.

Berätta mer om era affärsidéer och tillväxtplaner, så hittar vi tillsammans rätt lösning för er.

DBT-57 (kopia)
Ska vi börja med ditt företag och din e-post?
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
DBT-57 (kopia)
Trevligt att träffa dig!
Vilken tillväxtmöjlighet står du inför just nu?
DBT-57 (kopia)
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
och vi räknar med
att betala tillbaka inom
tid
DBT-57 (kopia)
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för att ta tillväxtresa mot nya höjder.
Inför vårt möte kan du även passa på att ladda ned DBTs Toolbox med några enkla kalkyler och modeller som kan hjälpa oss att se samma affärsmöjligheter som du gör.
§§
DBT-57 (kopia)
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Låt oss ta ett onlinemöte på 20 minuter.
dbt.seInsikterVarje företag har sin egen historia. Många börjar med en spontan idéskiss. Som vår egen.

Varje företag har sin egen historia. Många börjar med en spontan idéskiss. Som vår egen.

#napkinstories

Själva idén och drivkraften bakom DBTs affärsidé och historia bottnar i samtal med många entreprenörer om deras besvikelser. Att inte kunna fånga möjligheterna att realisera en god idé för att det föll på finansieringen. Frustrationen över bankernas totala ointresse av att bevilja lån till mindre företag eller över bristen på seriösa alternativ till lånehajarna. Utifrån detta missnöje utvecklade vi idén som blev DBT. Idén om en digital och personlig finansieringspartner för landets ambitiösa entreprenörer och tillväxtbolag.

about-signature

 

Kundernas affär är vår passion

Idag är DBT en långivare som alltid sätter företagarnas intressen i första rummet. Som drar nytta av digitala möjligheter för att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter och för att förstå entreprenörens drivkraft och perspektiv. Som låter etiska spelregler styra varje affär. Och som ger ut företagslån att vara stolta över en finansiering som gör skillnad, på riktigt.

DBT är med andra ord en professionell rådgivare, nytänkande finansiär och partner för alla seriöst satsande SME-företag. En ny sorts långivare – kompetent som en bank, passionerad som en entreprenör.

 

Varje tillväxtresa behöver en guide
Att formulera affärsidén är oftast den enkla delen av resan. Att hitta rätt finansieringen för expansion är en helt annan femma. Det är här vi på DBT kommer in med vårt nytänkande och våra lösningar anpassade för entreprenörer och företagsledare med tillväxtambitioner. Med stark passion och ohejdad vana brinner vi för att hjälpa likasinnade att förverkliga drömmen om att driva upp bolag eller att ta sin företagsidé till nästa nivå.
 

Vill du dela din historia eller affärsidé?

Ta en kaffe med oss
Vi vet att nyckeln till ekonomisk framgång är en partner som du vågar lita på. En partner med rätt attityd, kompetens, tjänster, nätverk och finansiella muskler. En partner som med en modern techplattform och egna erfarenheter hjälper dig att identifiera och analysera företagets kort- och långsiktiga behov. Som uteslutande rekommenderar finansieringslösningar och tjänster som möter ditt företags unika behov. Och som, inte minst, fattar snabba beslut.
Oavsett om du lånar på kort eller lång sikt, säkerställer våra finansierings- och återbetalningsplaner att du har det du behöver för att ta din idé och ditt företag till nästa nivå. DBT var den första privata långivaren i Sverige som fick Europeiska Investeringsfondens stöd inom ramen för InnovFin SME Guarantee Facility. Gör vårt test här och se över möjligheterna för ditt företag.
 
Om detta låter intressant, föreslår vi ett digitalt möte över en kopp kaffe för att bekanta oss med varandra, kartlägga dina behov av lån och annat stöd och för att ta en titt på kommande steg.
 
Boka onlinemöte