Lästid: 3 min

Åre Business Forum är mötesplatsen för entreprenörer, ägare, några av de bästa tillväxtbolagen i Norden samt några av våra främsta politiker.

DBT blir Principal Partner till Åre Business Forum


Det är med stor glädje och stolthet som jag meddelar att DBT blir Principal Partner till Åre Business Forum 2022. Hit kommer företagsledare, politiker och andra viktiga aktörer från hela Norden med visionen att skapa tillväxt i Sverige och Norden. 

Åre Business Forum har etablerat sig som Nordens motsvarighet till Davos med fokus på affärer, investeringar och nya kontakter. Forumet är en mötesplats för entreprenörer, företagsledare, politiker och andra viktiga aktörer från hela Norden som möts för att mingla och nätverka i vacker fjällmiljö.

En fungerande finansieringsmarknad för små- och medelstora företag är otroligt viktigt, inte bara för de enskilda företagen men även samhället i stort. Vi ser därför detta partnerskap som ett naturligt led i vårt arbete mot om att skapa bättre tillväxtförutsättningar för små- och medelstora företag. I detta forum kommer teamet från DBT tillsammans med övriga partners, anordna och vara värdar för olika paneldiskussioner, seminarium och round tables. Allt med fokus på företagande, finansiering och entreprenörskap. Frågor som har blivit allt viktigare i ljuset av senaste tidens förändrade makroklimat med stigande inflation, fallande värderingar och kriget i Ukraina.

Vi ser därför fram emot att få träffa och umgås med fantastiska bolag, entreprenör, investerare och politiker, som delar vår vision och som vill vara en aktiv del i arbetet mot en fungerande finansieringsmarknad. Det känns extra roligt att teamet bakom Åre Business Forum ser värdet i de perspektiv vi som snabbväxande bolag och låneutmanare kan bidra med.

”Vi är väldigt glada att välkomna DBT till partnerskapet med Åre Business Forum. Deras arbete med att stötta snabbväxande bolag med finansiering är otroligt viktigt, inte bara för de enskilda företagen men även samhället i stort. Att DBT själva är ett snabbväxande bolag gör detta partnerskap än mer relevant och intressant",  säger Anna Magnusson, Event Manager, Åre Business Forum.

Evenemanget går av stapeln den 19–21 april på Copperhill Mountain Lodge i Åre och vi hoppas se många av våra befintliga och blivande vänner där. Vi har mycket roligt planerat - so don’t miss out!Linus OskarssonLinus Oskarsson
Partneransvarig, DBT

 

Hör av dig!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi hör av oss inom 24 timmar.