Lästid: 1 min

Tillväxt kostar pengar för företaget. Att växa kan handla om att investera i maskiner och anläggningar, hitta nya kundsegment, expandera på nya marknader, att öppna kontor på nya platser och att anställa fler medarbetare och så vidare. Eller att köpa upp en konkurrent. I den här guiden delar vi med oss av fyra tips för dig som vill finansiera tillväxt, i olika faser av företagandet.
DBTs kunder är växande bolag i alla branscher som av olika anledningar behöver ett företagslån. Vi erbjuder företagslån på mellan 3 och 35 miljoner kronor. Med hjälp av realtidsdata i kombination med vårt kompetenta kredit-team kan vi mycket snabbare få en djuplodande och heltäckande förståelse för bolags historia. Vilket gör att låneprocessen kan vara mycket snabbare än via de traditionella kreditgivarna.

 

Vad finansierar vi?

 

DBT finansierar investeringar, förvärv, rörelsekapital och refinansieringar för
svenska aktiebolag med minst 3 verksamhetsår och som har tillräckliga kassaflöden för att bära ränta och amorteringar. 

Vad erbjuder vi?

  • Företagsfinansiering från 3 MSEK upp till 35 MSEK
  • Löptider mellan 1 till 5 år
  • Säkerheter via bland annat inteckningar, pantsättningar, borgen
  • Månadsvisa räntebetalningar
  • Möjlighet till flexibla amorteringsstrukturer


DBT erbjuder en individuell analysprocess som ser till ditt bolag som helhet och syftet med ditt företagslån. Resultatet är en snabbare och mer personlig hantering av din ansökan, utan standardiserade checklistor. Vi har en transparent avgiftsstruktur som är helt fri från överraskningar och inga dolda kostnader.

Står du inför en tillväxtfas?


Hör gärna av dig idag för en förutsättningslös diskussion om din situation.

Hör av dig!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi hör av oss inom 24 timmar.