Värvningsprogram för befintliga kunder

Lästid: 3 min

30 000 sek till valfritt välgörande ändamål vid nykundsvärvning

Vi är glada över att våra kunder rekommenderar oss till andra tillväxtbolag i deras nätverk. För att uppmuntra det och ge tillbaka så lanserar vi nu ett referral-program. Varje gång DBT Capital får en ny kund genom er rekommendation kommer vi att skänka 30 000 SEK till ett välgörande ändamål som du själv väljer - allt från att stödja det lokala fotbollslaget till att främja unga entreprenörer, en miljöstiftelse eller något annat som ligger dig eller ert bolag varmt om hjärtat.

DBT Capital har backat det snabbväxande hållbara klädmärket Dedicated sedan 2022. När accessoar företaget CHPO behövde finansiering för sin tillväxtresa med onlineförsäljning av glasögon, solglasögon och accessoarer, rekommenderade Dedicated DBT Capitals tillväxtlån. Kort därefter beviljades CHPO ett tillväxtlån för att finansiera sin tillväxtresa.

Dedicated valde att oavkortat donera 30 000 kronor till Skate Nation, en ideell förening som arbetar för att integrera nyanlända ungdomar genom skejtskolor runt om i Sverige.

“Hållbarhet är en del av både Dedicated:s och CHPO:s DNA, så det kändes naturligt att skänka bonusen till Skate Nation – en ideell förening som främjar fysisk hälsa och ökat självförtroende hos ungdomar samtidigt som den skapar positiva sociala sammanhang. Vi är glada att kunna stötta dem i deras viktiga verksamhet genom DBTs referensprogram,” säger Johan Graffner, VD och grundare Dedicated och CHPO.

Så fungerar det:

 1. Hitta ett företag som du tycker behöver backning från DBT.
  Vi erbjuder tillväxtlån i spannet 3-35 miljoner kronor till små och medelstora företag i alla branscher, i hela landet.
 2. Kontakta oss på DBT Capital.
  Skicka in ditt tips nedan, eller prata med din kontaktperson på DBT.
 3. Berätta för oss vad du vill backa med 30 000 kronor.
  Om ett tillväxtlån beviljas väljer du mottagare av donationen. Vi ordnar utbetalningen i ditt företags namn, med dig som avsändare.

  Tänk fritt - vad vill du backa?

DBT Capital är en långsiktig finansieringspartner till över 300 svenska aktiebolag i hela Sverige. Våra kunder är passionerade entreprenörer som driver växande företag, från scale-ups till mogna företag, alla med en gemensam egenskap - de är i behov av kapital för att skala och utvecklas. Bland bolagen vi backat med våra tillväxtlån finns snabbväxande teknikdrivna bolag som onlineapoteket MEDS, adtechbolaget Adverty och Stockhult, som driver sågverk i Kalix.

Vill du diskutera finansieringen för ditt bolag så kan du kontakta oss här.

Hör av dig!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi hör av oss inom 24 timmar.