Affärsrådgivare eller revisor? DBT söker nu fler samarbetspartners som vill få bolag att blomstra

Lästid: 3 min

Vi på DBT är passionerade för att ge Sveriges små och medelstora företag bättre tillväxtmöjligheter. Alla ni affärsrådgivare för företag har säkert liknande ambition att hjälpa kunder att växa. Vi öppnar upp upp för fler partnersamarbeten med revisorer och ekonomibyråer, juristbyråer, skatterådgivare eller VC-firmor. Så möjliggör vi för företagen att blomstra.

Arbetar du idag med rådgivning inom skatt, juridik, revision eller annan affärsrådgivning? Då har du säkert också sett de utmaningar som företag har när de söker finansiering. Statistik från tillväxtverket visar nämligen att “68% av Sveriges SME vill växa” med hindras av olika skäl. Det kan handla om tillgång till rätt kompetens 28%, regelverk 24%, tiden för fokus på kärnaffären 21% och 12% handlar om tillgången till kapital.*

Affärsrådgivarens roll blir allt viktigare

Vi vet att våra kunder litar stort på sina närmaste rådgivare när det gäller frågor hur de kan ta sin verksamhet till nästa nivå. Vi har också talat med många företagare om hur svårt det kan vara att hitta finansiering för sina tillväxtplaner. Särskilt finansiering till rimliga lånevillkor.

En del företagare försöker växa på egen hand. Utan att ta hjälp av kompetenta experter eller finansiella rådgivare. Det är inte alltid den optimala vägen. Varje tillväxtresa behöver en karta och en guide som hjälper bolaget till nästa nivå.trappa-man-1

Olika typer av finansiering passar för olika faser


Att finansiera långsiktig hållbar utveckling och expansion genom kortsiktig factoring eller fakturaköp är inte så klokt. Dyra snabblån kostar ofta mer än vad det ger. Du som hjälper dina kunder med rådgivning kring lönsam tillväxt, vet säkert precis vad vi pratar om. Tipsa gärna era kunder om oss som alternativ när kunder letar efter finansiering.

Våra kunder är:

  • Svenska aktiebolag med ambition att växa
  • Startade verksamheten efter 2008
  • Har en operativ verksamhet med löpande kassaflöde
  • Står inför ett expansionsskede eller ägarskifte

Bli en tillväxtpartner du också

DBT söker nu fler samarbetspartners som delar samma vision som vi. Att skapa bättre tillväxt och innovationsmöjligheter för Sveriges växande SME-bolag. Tillsammans kan vi föreslå olika alternativ till finansieringslösningar som gynnar företagen i den fas där de befinner sig.

Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte! Så gör vi skillnad för våra gemensamma kunder.

BOKA ONLINEMÖTE HÄR

*Source: Tillväxtverket's report 2020.

"Varje tillväxtresa behöver en karta och en guide som hjälper bolaget till nästa nivå. Affärsrådgivare och finansiärer behöver samverka för att hjälpa bolag att växa."

Alexis Kopylov, VD och medgrundare på DBT

Hör av dig!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi hör av oss inom 24 timmar.