Hela Sveriges Kapitalnät

Lästid: 1 min

Medan traditionella finansieringsvägar blir allt mer otillgängliga för små och medelstora företag, introducerar DBT Capital "Hela Sveriges Kapitalnät" för att sprida kunskapen om alternativa finansieringslösningar.
Alternativ finansiering: en nödvändighet för tillväxt

I Storbritannien tar hela 40% av SME:s in kapital via alternativa finansiärer till jämfört med 5% i Sverige. Vår senaste undersökning pekar på ett tydligt behov bland företagare: en fjärdedel rapporterar svårigheter med att säkra nödvändigt kapital och många har inte uppnått lönsamhet det gångna året. Detta belyser vikten av tillgängliga och flexibla finansieringsalternativ där Sverige idag ligger efter. 
 
Möjligheter för företagen som storbanken inte förstår 

I takt med att bankkontoren stänger ner behöver fler företag alternativ finansiering. Vår analysplattform upptäcker finansiella trender och ser potential bortom storbankens kapacitet. Därför väljer små och medelstora bolag över hela landet företagslån från oss. 

En ledare inom alternativ finansiering

Som ledare inom alternativ finansiering är vi mer än bara långivare, vi backar dig. Med en tredjedel av de undersökta företagen som vittnar om ojämn tillgång till finansiering oavsett region, förbättrar vi kontinuerligt vår service för att erbjuda jämförbara och rättvisa finansiella tjänster över hela landet.
 
Vi är engagerade i att förnya företagsfinansieringen i Sverige med ett starkt fokus på tillgänglighet och skräddarsydd service. Läs mer om vår vision eller kontakta oss om du är redo för att ta nästa steg.

 

Hör av dig!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi hör av oss inom 24 timmar.