close button
DBT-57 (kopia)
Hej! Jag heter Thomas och är Client Executive på DBT.

Redo att ta nästa steg i ditt företagande?

DBT erbjuder finansieringslösningar som hjälper företag att realisera sin innovations- och tillväxtpotential.

Berätta mer om era affärsidéer och tillväxtplaner, så hittar vi tillsammans rätt lösning för er.

DBT-57 (kopia)
Ska vi börja med ditt företag och din e-post?
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
DBT-57 (kopia)
Trevligt att träffa dig!
Vilken tillväxtmöjlighet står du inför just nu?
DBT-57 (kopia)
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
och vi räknar med
att betala tillbaka inom
tid
DBT-57 (kopia)
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för att ta tillväxtresa mot nya höjder.
Inför vårt möte kan du även passa på att ladda ned DBTs Toolbox med några enkla kalkyler och modeller som kan hjälpa oss att se samma affärsmöjligheter som du gör.
§§
DBT-57 (kopia)
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Låt oss ta ett onlinemöte på 20 minuter.
dbt.seInsikterToppchefer från Oak North Bank och Klarna går in i DBTs styrelse

Toppchefer från Oak North Bank och Klarna går in i DBTs styrelse

Hanna Jacobsson med bakgrund från ledande positioner hos Klarna och Nordea har tillsammans med Chris Dailey, tidigare VD på Oak North Bank, utsetts till nya ledamöter i DBT’s styrelse.

DBT har sedan starten i 2017 haft ett tydligt fokus på att bygga en ledande finansieringspartner för SME’s och tillväxtbolag. Efter att ha lagt den första grunden – den digitala plattformen, teamet och kapitalstrukturen, stärker bolaget nu upp sin styrelse inför nästa steg i tillväxtresan.

”Jag är stolt över att Hanna och Chris delar vår ambition att möjliggöra bättre tillväxtförutsättningar för svenska SME´s och att få med dem i DBTs styrelse är mycket värdefullt. De har båda tidigare erfarenheter att bygga upp framgångsrika bankutmanare och jag är övertygad om att deras kunskaper och erfarenheter skapar stort värde när vi tillsammans bygger nästa generations digitala och personliga företagsbank.”
(Alexis Kopylov, VD och medgrundare av DBT)

”Jag är inspirerad av kompetensen, kulturen och drivkraften som finns i DBT-teamet för att kunna göra avtryck och skapa riktigt bra finansieringslösningar till rättvisa villkor för just denna kundgrupp. Något som inte bara gör en skillnad för tillväxtbolagen, utan även gynnar svenskt företagsklimat.”Hanna Jacobsson har en lång och gedigen bakgrund från finanssektorn med ett stort fokus på att balansera operationell risk med stark tillväxt i byggandet av långsiktigt hållbara bolag. Hon är idag styrelseledamot i Skandia Liv och kommer närmast från en position som Chief Risk Officer på Klarna. Hon har tidigare haft olika ledande positioner inom Skandia samt varit CFO på Nordea Life & Pensions.

”Jag ser stora möjligheter för DBT att möta det behov som finns i marknaden för SME-segmentet. Jag är inspirerad av kompetensen, kulturen och drivkraften som finns i DBT-teamet för att kunna göra avtryck och skapa riktigt bra finansieringslösningar till rättvisa villkor för just denna kundgrupp. Något som inte bara gör en skillnad för tillväxtbolagen, utan även gynnar svenskt företagsklimat.”
(Hanna Jacobsson)

Chris Dailey har operationell erfarenhet av att ha byggt upp två av de mest framgångsrika bankutmanarna för SMEs i Storbritannien – Aldemore och Oaknorth Bank. Under Chris tid som VD på Oak North lade han grunden för banklicensen och styrde bolaget genom hela ansökningsprocessen fram till godkänd bankoktroj. Som Group Operations Director på Aldermore Bank ledde han ett flertal strategiska initiativ som säkrade operationell effektivitet och god lönsamhet. Chris är medgrundare på Credo Capital Partners där han nu har rollen som CIO.

”Jag har följt DBTs utveckling och jag är imponerad av vad de hittills har uppnått med ett starkt team, bevisad track-record och unik positionering. Givet min passion för små och medelstora företag ser jag fram emot att med min erfarenhet bidra till nästa steg i deras utveckling när vi bygger, det jag förväntar mig kommer att bli en av Sveriges ledande små och medelstora långivare.”
(Chris Daliey)

För att ytterligare förstärka organisationen gör DBT samtidigt en del omfördelningar av rollerna i bolaget. Ulrika Valassi, nuvarande kreditchef och som varit med sedan företaget grundades kliver in och tar rollen som Chief Risk Officer för att vidareutveckla företagets riskprocesser. Samtidigt blir Andreas Tegnér ny kreditchef och får rollen att bygga ut bolagets Credit Intelligence & Analytics Platform.

”Ulrika har spelat en central roll under uppbyggnaden av DBTs kreditportfölj och processer. Hennes bidrag att ytterligare stärka upp DBTs risk- och bolagsstyrning blir viktigt när vi skalar upp verksamheten. Andreas med sin imponerade bakgrund och erfarenhet inom kreditgivning gör att de blir ett bra team som gör att vi kan fortsätta ge tillväxtbolagen den finansiering de behöver.”
(Alexis Kopylov VD och medgrundare på DBT)