close button
DBT-57 (kopia)
Hej! Jag heter Thomas och är Client Executive på DBT.

Redo att ta nästa steg i ditt företagande?

DBT erbjuder finansieringslösningar som hjälper företag att realisera sin innovations- och tillväxtpotential.

Berätta mer om era affärsidéer och tillväxtplaner, så hittar vi tillsammans rätt lösning för er.

DBT-57 (kopia)
Ska vi börja med ditt företag och din e-post?
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
DBT-57 (kopia)
Trevligt att träffa dig!
Vilken tillväxtmöjlighet står du inför just nu?
DBT-57 (kopia)
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
och vi räknar med
att betala tillbaka inom
tid
DBT-57 (kopia)
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för att ta tillväxtresa mot nya höjder.
Inför vårt möte kan du även passa på att ladda ned DBTs Toolbox med några enkla kalkyler och modeller som kan hjälpa oss att se samma affärsmöjligheter som du gör.
§§
DBT-57 (kopia)
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Låt oss ta ett onlinemöte på 20 minuter.
dbt.seInsikterSmart juridikplattform på prenumeration skapar nya möjligheter för snabbväxande bolag

Smart juridikplattform på prenumeration skapar nya möjligheter för snabbväxande bolag

Många företag i stark tillväxt vittnar om hur oerhört viktigt det är att under uppskalningsfasen säkerställa bra avtal och legala dokument. Det kan göra en avgörande skillnad för bolagets framtida värdering samt möjliggöra expansion. Utmaningen är att juridisk rådgivning ofta är en gigantisk kostnadspost för mindre bolag. Men nu finns hjälp att få.

Den digitala utmanaren PocketLaw ger ditt bolag ett kostnadseffektivt verktyg och vägledning i juridiska frågor, endast via en månadsprenumeration.

Omfattande digitalt avtalsbibliotek – bara att skapa och skicka för e-signering

Plattformen innehåller möjlighet att skapa 100+ olika avtal som genereras av användarens svar på enkla frågor, vägledning och avtalshantering - plus tillgång till personlig rådgivning via jurister online. Med den nya plattformen erbjuds en enklare och effektivare väg att driva och växa sitt företag - på ett säkert och tryggt legalt sätt. Genom en fast månadsprenumeration (från 449 kr) ges företag tillgång till digitala verktyg för juridik. Det gör det möjligt för SME-bolag växa på lika villkor, oavsett storlek och ekonomiska muskler. Precis sånt som vi på DBT gillar.

”Tjänsten är en ”one-stop-shop” för juridisk support. I dagsläget är vi den enda på marknaden som erbjuder företag en digital helhetstjänst inom företagsjuridik."

Kira Unger, Grundare och VD på PocketLaw

"Vår tjänst är en ”one-stop-shop” för juridisk support. I dagsläget är vi den enda på marknaden som erbjuder företag en digital helhetstjänst inom företagsjuridik. Med fokus på SMEs ger vi företag tillgång till juridisk support och avtal till en bråkdel av kostnaden hos traditionella spelare, säger Kira Unger, VD och medgrundare av PocketLaw.

Kira-1


Bra avtal minskar antalet konflikter

Det finns många områden som tjänsten redan idag täcker. Allt från HR och rekrytering, GDPR och datahantering, avtal för appar och system, konsult- och leverantörsavtal, avtal för bolagstyrning, ägardirektiv med mera. Att allt det juridiska finns på plats på ett korrekt sätt är också viktigt för alla delägare i ett tillväxtbolag, eftersom legala otydligheter eller oklara förväntningar många gånger kan leda till onödiga konflikter.

Avtalen uppdateras löpande allteftersom regelverken förändras och tjänsten håller mycket hög kvalitet. Den högt ansedda advokatbyrån Mannheimer Swartling har varit involverade i uppstartsfasen.

”PocketLaw är en del av Mannheimer Swartlings legal tech-inkubator “MSA Innovation Lab” och det betyder mycket att en så välrenommerad advokatbyrå tror på vår ide att digitalisera juridiken, berättar Kira Unger. 

Antalet företag som hoppat på tjänsten ökar snabbt och PocketLaw jobbar nu även för sin europeiska expansion. Allt för att hjälpa fler mindre bolag att växa.

Här kan ditt företag testa tjänsten redan idag