close button
DBT-57 (kopia)
Hej! Jag heter Thomas och är Client Executive på DBT.

Redo att ta nästa steg i ditt företagande?

DBT erbjuder finansieringslösningar som hjälper företag att realisera sin innovations- och tillväxtpotential.

Berätta mer om era affärsidéer och tillväxtplaner, så hittar vi tillsammans rätt lösning för er.

DBT-57 (kopia)
Ska vi börja med ditt företag och din e-post?
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
DBT-57 (kopia)
Trevligt att träffa dig!
Vilken tillväxtmöjlighet står du inför just nu?
DBT-57 (kopia)
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
och vi räknar med
att betala tillbaka inom
tid
DBT-57 (kopia)
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för att ta tillväxtresa mot nya höjder.
Inför vårt möte kan du även passa på att ladda ned DBTs Toolbox med några enkla kalkyler och modeller som kan hjälpa oss att se samma affärsmöjligheter som du gör.
§§
DBT-57 (kopia)
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Låt oss ta ett onlinemöte på 20 minuter.
dbt.seInsikterNy podd om framgångsrika företagsbyggen

Ny podd om framgångsrika företagsbyggen

"Noll till hundra" är en helt färsk podcast där du som lyssnare får träffa företagsgrundare från hela Sverige i olika tänkbara industrier. Den 4 juni 2021 var det premiär med DBT och Visma som sponsorer.  Först ut är Peter Rotschield grundare av Biogaia. Den fantastiska  amerikanska podden "How I built this" med den kända TED-talk journalisten Guy Raz har varit förebilden för skapandet av podden.

Nya avsnitt kommer varje vecka framöver. Genom samarbetet med podden vill DBT spegla hur viktigt företagande och innovation är för Sveriges ekonomi och skapandet av framtida jobb i tillväxtbolag.

 

Monopol Media som står bakom podden är ett produktionsbolag som gör poddar om ekonomi och samhälle, däribland den populära ekonomipodden Kapitalet, grundat av Jacob Bursell. 
 
"Företagandet är en så ofantligt viktig del av samhället, men ändå är bevakningen i hög grad fokuserad på riskkapitalfinansierade teknikbolag i Stockholm, säger Jacob Bursell. Vi vill bygga ett arkiv med intervjuer som visar upp det svenska företagandets fulla bredd, och som samtidigt sprider kunskap och inspiration till människor som är intresserade av ekonomi och företagande". 
 
Biogaias grundare Peter Rothschild först ut
När salladsleveranserna från Frankrike ruttnade på vägen till Sverige, snubblade Peter Rothschild över en idé som tjugo år senare är värd mer än 9 miljarder kronor.

Lyssna på första avsnittet av 0-100 här

"Företagandet är en så ofantligt viktig del av samhället, men ändå är bevakningen i hög grad fokuserad på riskkapitalfinansierade teknikbolag i Stockholm. Vi vill bygga ett arkiv med intervjuer som visar upp det svenska företagandets fulla bredd, och som samtidigt sprider kunskap och inspiration till människor som är intresserade av ekonomi och företagande". 

Jacob Bursell, VD och grundare av Monopol Media

Programledare för podden är Erik Wahlin, ekonomijournalist och den före detta chefredaktören för tidningen Affärsvärlden.

IMG_5634

Erik Wahlin, journalist och programledare för podcasten

 

Framtidens finansieringspartner för växande företag

Se video nedan med Alexis Koylov, VD och grundare på DBT varför finansiering av tillväxtbolag är så viktigt för att kunna bygga nya växande företag som stärker Sveriges ekonomi. 

 

Behöver du stöd i att finansiera din affärside, göra ett företagsförvärv eller realisera andra planer för ditt bolag?

 

Boka möte med oss