Boka möte
close button
DBT-57 (kopia)
Hej! Jag heter Thomas och är Client Executive på DBT.

Redo att ta nästa steg i ditt företagande?

DBT erbjuder finansieringslösningar som hjälper företag att realisera sin innovations- och tillväxtpotential.

Berätta mer om era affärsidéer och tillväxtplaner, så hittar vi tillsammans rätt lösning för er.

DBT-57 (kopia)
Ska vi börja med ditt företag och din e-post?
Vårt företag heter

med organisationsnummer är


Ni når mig på e-postadressen
DBT-57 (kopia)
Trevligt att träffa dig!
Vilken tillväxtmöjlighet står du inför just nu?
DBT-57 (kopia)
Spännande! Hur stort är finansieringsbehovet?
Vi söker finansiering på
belopp
och vi räknar med
att betala tillbaka inom
tid
DBT-57 (kopia)
Tack för din förfrågan !

Vi kommer att höra av oss till dig inom 1-3 arbetsdagar med en plan framåt för att ta tillväxtresa mot nya höjder.
Inför vårt möte kan du även passa på att ladda ned DBTs Toolbox med några enkla kalkyler och modeller som kan hjälpa oss att se samma affärsmöjligheter som du gör.
DBT-57 (kopia)
Toppen! Nu behöver vi bara dina kontaktuppgifter. Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig för att ta nästa steg.
Jag som är kontaktperson heter


Ni kan nå mig på mobilnummer
Låt oss ta ett onlinemöte på 20 minuter.
dbt.seInsikterFyra fällor du ska undvika när du vill låna

Fyra fällor du ska undvika när du vill låna

Att låna pengar är ett stort beslut och många känner ett obehag inför ett sådant åtagande. Man vill säkra att man är i rätt händer och att man lånar av någon man kan lita på, precis som man vill vara trygg med sina leverantörer och samarbetspartner. Med en mängd nya aktörer på marknaden undrar många vem man egentligen kan lita på. Här har vi på DBT Företagslån listat fyra fällor du ska undvika när du väljer långivare.

Otydliga avgifter

Många långivare har komplicerade avgiftsstrukturer med olika typer av månadsräntor, uppläggningsavgifter, aviavgifter och administrationsavgifter. Det försvårar för dig som kund att jämföra olika långivares erbjudanden och dessutom blir det svårt att veta vad du faktiskt betalar i slutändan. Välj i stället en långivare som är tydlig med vad du betalar för.

Någon som pratar ”bankiska”

Alltför många långivare använder fortfarande komplexa facktermer och komplicerade ordval vilket skapar en barriär mellan långivare och låntagare. Man kan till exempel prata om gäldenär och borgenär istället för långivare och låntagare. Med otydlighet kommer osäkerhet för dig som kund. Välj istället en långivare som pratar så du förstår.

Långdragna processer utan insyn

Många låntagare upplever lånprocessen lite som en svart låda. Man behöver skriva på långa avtal med mycket finstilt, man får ingen information under processen och man vet inte riktigt på vilka faktorer beslut om ränta, godkännande eller icke godkännande fattas. När processen drar ut på tiden riskerar man dessutom att förlora den affärsmöjlighet man stod inför. Välj istället en långivare som är transparent och effektiv under lånprocessen.

Inlåsning och bindningstider

Vissa långivare pratar om att ”äga” kunden och ”äga” kundrelationen. Lånavtal är långa avtal och för dig som låntagare kan det kännas obehagligt att skriva under något om du känner dig osäker på om du kan ändra dig längre fram. Inlåsning och dyra avgifter för att ta sig ur ett lån kan kännas avskräckande. Välj istället en långivare med sunda villkor som passar just ditt företag.

Ladda ner vårt whitepaper om tillväxtfinansiering.